Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Startblokkering uitschakelen verwijderen !

Ecu diagnose heeft de mogelijkheid om permanent de startonderbreker uit de auto te programmeren. Startblokkering uitschakelen of omzeilen gaat niet bij alle auto's, vaak zijn er meerdere mogelijkheden. Wij raden aan om eerst sleutels te programmeren voor dat de immobilizer uitgeschakeld wordt, dit om diefstal van u voertuig te voorkomen. In de meeste gevallen kunt u de computer naar ons opsturen en wij zorgen dat de startblokkering uitgeschakeld word vervolgens sturen wij u de bestaande ecu weer retour.

Startblokkering problemen, Renault megane scenic, defecte sleutel, Startonderbreking verwijderen uitschakelen kango, Renault clio, Renault Master, Renault safrane, Renault laguna, Renault Express, Renault Espace, Renault trafic, Renault twingo. start onderbreker weghalen. FM zender, infrarood.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden die eventueel bij u probleem past.

Virgin: programmeren betekend dat de ecu in nieuw / fabrieksstaat word geprogrammeerd. de computer leest zich zelf in en programmeert zich op de bestaande auto en sleutels. Dit kan worden toegepast als u bestaande ecu defect is en u heeft een nieuwe 2e hands gekocht bij bijvoorbeeld een auto sloop.

Immo OFF: betekend dat de complete functie startblokkering uit de ecu word geprogrammeerd. de auto zal vervolgens starten met iedere sleutel. we spreken van een free run in dit geval.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden die eventueel bij u probleem past.

Voor meer informatie is E-mailen de beste optie! Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.