Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Renault sleutel defect? programmeren inleren. uitgebreide diagnose. Startblokkering

Startblokkering problemen, sleutel inleren, Renault megane scenic, defecte sleutel, Startonderbreking verwijderen uitschakelen kango, Renault clio, Renault Master, Renault safrane, Renault laguna, Renault Express, Renault Espace, Renault trafic, Renault twingo. start onderbreker weghalen. FM zender, infrarood.

Wij programmeren op dealer niveau sleutels, startonderbreking, uitgebreide renault diagnose. Airco pomp reset. foutcode reset.

Bekende problemen zijn het niet uit gaan van het rode startblokkering lampje, afstandsbediening werkt meestal wel maar auto start niet, snel knipperen van het rode lampje resulteert ook in het niet starten van de renault.

Symtoom:

Na een tijdje stil gestaan te hebben wil ie niet meer van de startblokkering af. CV werkt niet meer (daar zit de startblokkering aan vast, er zit geen transponder in de sleutel) en de interieurverlichting gaat niet aan bij het openen van de deur. Op het dashboard knippert het lampje voor de electrische storing en de rode indicator voor de startblokkering brandt NIET.

Startblokkeringsproblemen bij koude omstandigheden ''vorst''

Auto merk Renault type Megane en Scenic uit het bouwjaar 1998, 1999, 2000 heeft een vervelend probleem in de startblokkering, Startblokkering problemen doen zich meestal voor in de vorst periodes van het jaar. Symptomen zijn vaak het niet of soms niet starten van de motor. de rode LED blijft snel knipperen. De rode snel knipperende led is een tegen dat de startblokkering niet storing vrij functioneert.

Waarom, waardoor Ontstaat dit start probleem?

Renault heeft 2 verschillende type transponders gebruikt om met de startonderbreker te communiceren. de modellen met klachten zijn uitgerust met type1 transpondersleutel. na een koude nacht of met een slechte accu kan het zijn dat de instelling verandert naar type 2. Resultaat de sleutel word niet meer herkend omdat hij in type 1 is geprogrammeerd. Knipperen van het rode Lampje is het resultaat van een niet werkende startblokkering.

Oplossing voor het Renault start probleem.

Wij kunnen de sleutel opnieuw programmeren naar type2 indien mogelijk of de startblokkering permanent verwijderen uit de ecu van de auto.

Voorbeelden van Renault ecu's die wij ondersteunen voor deprogrammeren startblokkering. (dit zijn niet alle ondersteunende modellen, dit zijn meest voorkomende modellen.)

Deze ecu's bevinden zich in de motorruimte van de auto.

sirius32 - Renault megane, Renault clio, Renault senic
Fenix5, Renault megane, Renault megane Coupe
Safir2, Renault Clio
Lucas of bosch, Gecodeerde diesel pomp. Renault Kangoo, Renault Clio Diesel